Home

Terug naar de hoofd pagina

Assist24

Assist24 levert via de installateur, ICT-er of dealer professionele diensten die particulieren en bedrijven veel zorgen uit handen nemen.

Meldkamer diensten

Van het ontvangen en verwerken van alarmmeldingen tot het bewaken van processen en het begeleiden van alarmopvolging.

Safety Scans

Voor advies over brandveiligheid bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op als u vragen heeft of een scan wilt laten uitvoeren.

Financial Lease

Overweegt uw klant om een nieuw beveiligingssysteem te laten plaatsen maar hij wilt dit niet in één keer zelf financieren?

Combi’s

Met de product dienst combinaties van Assist24 heeft u een gunstige inkoop, zorgeloze installatie en perfecte dienstverlening.

Smartcatcher terreinbewaking

Verzekerd zijn van tijdelijke beveiliging waar en wanneer ú dat wilt? Met de BigEye bent u eenvoudig voorzien van 24/7 camerabewaking op uw project.

M2M simkaarten

Met een Sim-kaart van Assist24 heeft u draadloze alarmdoormelding (M2M) over het solide netwerk van KPN.

Secur24 Dealer Programma

Consumenten willen 24/7 beveiliging voor een vast bedrag per maand. Het Secur24 Home Programma voorziet in een volledig abonnement.

Fire Assist

FireAssist helpt u uit de brand!

Met de invoering van het vernieuwde bouwbesluit worden de aansluitingen op de Regionale Alarm Centrale van de Brandweer (RAC) aanzienlijk gereduceerd. Zo behoeven kantoor-, industrie-, onderwijs-, sport- en winkelfuncties straks niet meer van een verplichte RAC doormelding te worden voorzien. Anders gezegd melden straks alleen die installaties door naar de brandweer, waar de brandweer een taak heeft bij de ontruiming van het pand zoals in zorgcentra, gevangenissen en hoge gebouwen (> 50 meter).


Natuurlijk heeft deze beslissing ook een keerzijde. Met het vervallen van verplichte doormelding, zal ook de aanrijtijd van de brandweer worden vergroot. Dit heeft mogelijk grote gevolgen voor de brandveiligheid in Nederland en leidt zonder aanvullende maatregelen, tot een grotere kans op grote(re) brandschades.

De oplossing: “FireAssist abonnement”

Met een FireAssist abonnement bent u gegarandeerd van een juiste snelle doormelding van uw brandmeldcentrale. Of het nu een brand- of storingsmelding betreft, FireAssist heeft er een passende oplossing voor, en bovendien is uw doormelding altijd gegarandeerd.

Indien een brandmelding is geverifieerd, mag deze aan de brandweer worden doorgemeld. De brandweer zal uitsluitend nà verificatie, in actie komen! De FireAssist beschikt over deze uitgebreide verificatiemogelijkheden, waardoor ongewenste brandmeldingen tot het verleden behoren.

Ongewenste brandmeldingen zijn al jaren een doorn in het oog van de overheid. Onlangs gaf regio Rotterdam te kennen dat zij boetes gaan uitdelen aan bedrijven en instellingen, waar geregeld het brandalarm afgaat, terwijl er helemaal geen brandalarm is.

Met FireAssist hoeft het zover niet te komen!

Voor een vast bedrag per jaar (zonder voorinvestering), ontvangt u de:

  • FireAssist doormelder (PSTN, IP, GPRS, GSM)
  • Meldkameraansluiting
  • ID-card om de FireAssist te activeren

Voor meer informatie neem contact op met uw accountmanager, of bel onze binnendienst op: 070-3143170.