Home

Terug naar de hoofd pagina

Assist24

Assist24 levert via de installateur, ICT-er of dealer professionele diensten die particulieren en bedrijven veel zorgen uit handen nemen.

Safety Scans

Voor advies over brandveiligheid bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op als u vragen heeft of een scan wilt laten uitvoeren.

Financial Lease

Overweegt uw klant om een nieuw beveiligingssysteem te laten plaatsen maar hij wilt dit niet in één keer zelf financieren?

Fire Assist

Met een FireAssist abonnement bent u gegarandeerd van een juiste en snelle doormelding van uw brandmeldcentrale.

Combi’s

Met de product dienst combinaties van Assist24 heeft u een gunstige inkoop, zorgeloze installatie en perfecte dienstverlening.

Smartcatcher terreinbewaking

Verzekerd zijn van tijdelijke beveiliging waar en wanneer ú dat wilt? Met de BigEye bent u eenvoudig voorzien van 24/7 camerabewaking op uw project.

M2M simkaarten

Met een Sim-kaart van Assist24 heeft u draadloze alarmdoormelding (M2M) over het solide netwerk van KPN.

Secur24 Dealer Programma

Consumenten willen 24/7 beveiliging voor een vast bedrag per maand. Het Secur24 Home Programma voorziet in een volledig abonnement.

Meldkamer diensten

Meldkamer voor inbraak- en brandbeveiliging
Onze professionele SecurOne alarmcentrale is uitgerust met diverse ontvangers, hierdoor ondersteunen wij vrijwel elk type alarmsysteem. Het beoordelen en behandelen van alarmmeldingen heeft voor onze centralisten de hoogste prioriteit. Wij maken dan ook geen gebruik van een voice response system!

Meldkamer voor camerabewaking en video alarmverificatie
Ook voor camerabewaking en video alarmverificatie LiveView kunt u bij ons terecht. Onze centralisten zullen camera beelden beoordelen en de gewenste actie nemen.

Boodschappen / Storingsdienst
Wilt u buiten kantoortijden gebruik maken van een professionele boodschappen of storingsdienst?
U kunt uw telefoon doorschakelen naar onze alarmcentrale. Boodschappen en of storingen zullen door onze centralisten worden aangenomen en behandeld.
U ontvangt indien gewenst een rapportage waarin alle meldingen gerapporteerd staan.

Surveillance begeleiding
Het aansturen en begeleiden van mobiele surveillanten wordt ook door onze alarmcentrale verzorgd. Hierbij fungeert de SecurOne alarmcentrale, een initiatief van Lobeco Fire + Security, als meldpunt voor externe meldkamers om alarmmeldingen door te geven. Onze centralisten zullen de meldingen aannemen en doorgeven aan de mobiele surveillance dienst en waarnodig ondersteuning bieden.

Sales SecurOne Alarmcentrale
Taco Scheltemastraat 5
2597 CP Den Haag
E-mail: verkoop@assist24.nl
Telefoon: 088 – 111 00 24
 

Customer Support SecurOne Alarmcentrale
Keienbergweg 50
1101 GC Amsterdam
E-mail: cs@securone.nl
Telefoon: 088 – 111 00 00
Fax: 088 – 111 00 02