Home

Terug naar de hoofd pagina

Assist24

Assist24 levert via de installateur, ICT-er of dealer professionele diensten die particulieren en bedrijven veel zorgen uit handen nemen.

Meldkamer diensten

Van het ontvangen en verwerken van alarmmeldingen tot het bewaken van processen en het begeleiden van alarmopvolging.

Safety Scans

Voor advies over brandveiligheid bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op als u vragen heeft of een scan wilt laten uitvoeren.

Financial Lease

Overweegt uw klant om een nieuw beveiligingssysteem te laten plaatsen maar hij wilt dit niet in één keer zelf financieren?

Fire Assist

Met een FireAssist abonnement bent u gegarandeerd van een juiste en snelle doormelding van uw brandmeldcentrale.

Combi’s

Met de product dienst combinaties van Assist24 heeft u een gunstige inkoop, zorgeloze installatie en perfecte dienstverlening.

Smartcatcher terreinbewaking

Verzekerd zijn van tijdelijke beveiliging waar en wanneer ú dat wilt? Met de BigEye bent u eenvoudig voorzien van 24/7 camerabewaking op uw project.

M2M simkaarten

Met een Sim-kaart van Assist24 heeft u draadloze alarmdoormelding (M2M) over het solide netwerk van KPN.

Secur24 Dealer Programma

Voor de commercieel actieve beveiliger

Trend: Groeiende markt woonhuisbeveiliging
De meeste bedrijfspanden hebben inmiddels een bepaalde mate van beveiliging. Echter, woonhuizen en appartementen in de Benelux zijn in aantal voor minder dan 5% beveiligd! Deze aantallen liggen in de USA op 18% en in de UK op 8%. Dit betekent nog een enorme groeimarkt! Daarbij worden consumenten steeds mondiger en wensen zij eenvoudige producten en diensten. Deze producten dienen interactief en de diensten 24/7 voorhanden te zijn.

Abonnement volledig verzorgd
Consumenten willen 24/7 beveiliging voor een vast bedrag per maand, zonder zorgen. Het Secur24 Home Programma voorziet de commercieel ingestelde installateur van een volledig abonnement. Secur24 fungeert als abonnementen provider waarbij de installateur volledig voor de werkzaamheden krijgt betaald. Secur24 factureert vervolgens de installateur gedurende 3 of 5 jaar een vast maandelijks bedrag welke de installateur door factureert aan haar eindklant. Aangevuld met een marge opslag en een onderhoudsvergoeding.

Opbouw eigen abonnementenbestand
De installateur bouwt op deze manier een abonnementen bestand met eigen klanten welke maandelijks voor een continue omzet en marge zorgt. Dit betekent zekerheid en stabiliteit in de bedrijfsvoering. Bovendien vertegenwoordigt dit abonnementenbestand extra waarde voor de onderneming. En dat is goed voor de toekomst als ooit het bedrijf wordt overgedragen of verkocht.

Marketing ondersteuning
Voor de commercieel ingestelde installateur of dealer is een pakket met marketingtools beschikbaar om goed voorbereid de lokale en regionale markt te benaderen. Het begint uiteraard met goede trainingen in de techniek en de verkoop. Verder is voorzien in werkende demokoffers en website templates. Daarnaast zijn er brochures met de eigen naam en is er materiaal beschikbaar voor bijvoorbeeld lokale beurzen en shows.

Het Secur24 Home Dealer Programma is dan ook specifiek ontwikkeld voor marktgerichte beveiligingsondernemers die een grotere economische groei willen realiseren met een hoger rendement.

secur24